dilluns, 28 de març del 2011

CURS ALPINISME NIVELL 1 SEGON CAP DE SETMANA

Aquest cap de setmana hem fet les darreres jornades del Curs d' Alpinisme nivell 1 a Ulldeter.
Sortim de Falset un grup, uns altres de Reus, i ens trobem al pàrquing d' Ulldeter. Ens preparem la motxilla i fem el control d' arvas , abans de començar l' aproximació al refugi d' Ulldeter. Un cop arribem, deixem el que no ens fa falta, i ens equipem para comença l' activitat. Cada cordada amb al seu monitor cerca una lloc per efectuar les pràctiques.
Fem memòria del encordament en ensamble, munten reunions amb fisures, friends, assegurances a la neu amb piolets, pràctica d' arva, etc i a les 19 hores totes les cordades ens trobem al refugi.
Ens organitzem el material,i anem cap a sopar que hi ha molta gana. Tot sopant, es parla de com ha anat la jornada i l' organització pel dia següent i l' activitat que haurem de fer.
Cap allà les 22 hores, tancam les llums del refugi, i com es dia de canviar l' hora, posem l' hora nova i fins demà a les 7 del matí.
Ens aixequem més aviat de les 7, sentim que el vent bufa bastant fort, i la visibilitat no és molt bona, esmorzem ens equipem i decidim esperar una mica a veure si millora.
Al cap d' una estona sembla que millora i sortim cada cordada cap a la canal.
Sortim encordats del refugi, fem l' aproximació i comencem a pujar la canal Occidental, d'uns 240 metres, amb un màxim de 50 º.
Anem pujant, i muntem un parell de reunions i ja som a la carena. Ara surt el sol i sembla que el temps millora. Baixem per la pala de la nostra dreta i cap el refugi.
Organització del material, mengem alguna cosa i cap al cotxe.
Ens canviem de roba i ens anem acomiadant de la gent.
Han sigut dos caps de setmana en els que hem après moltes coses, hem compartit moltes vivències,ah¡ i es clar , els monitors ens han transmès els seus coneixements ,i estem més preparats per organitzar sortides a la neu, ànim a veure quan ens trobem per fer la primera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada